• falaoa0101

O le a le pa'u u'amea u'amea vevela?

Hot-dip galvanizing o se vailaʻau togafitiga, o se tali eletise. O le galvanizing malulu o se togafitiga faʻaletino, e naʻo se vaega o le zinc e fufulu i luga o le fogaeleele, o lea e faigofie ai ona paʻu ese le paʻu o le zinc, ma e masani ona faʻaaogaina le galvanizing vevela i le fausiaina.

Cold galvanizing o le electro-galvanizing, na'o le 10-50g/m2, ma o lona tete'e corrosion e matua ese lava nai lo le vevela-dip galvanizing. Ole tau ole electro-galvanizing e taugofie.

Hot-dip galvanizing o le galvanizing o luga o le tino uamea i lalo o le tulaga o le vevela-dip. Manaomia.

O le a le maalili uamea u'amea malulu?

O le "pepa malulu" o le "electroplating", o lona uiga, o le vaifofo masima zinc e electrolyzed e faʻapipiʻi vaega faʻapipiʻi. I se tulaga masani, e leai se faʻamafanafana e manaʻomia, ma o le aofaʻi o le zinc e faʻaaogaina e laʻititi lava. E faigofie ona pa'u i lalo i se siosiomaga susu. O le galvanizing Hot-dip e ta'ua foi o le u'u vevela. Zinc, galvanizing malulu o le liusuavai ingots zinc i le maualuga o le vevela, tuʻu nisi mea fesoasoani, ona faʻatofu lea o vaega faʻavae uʻamea i totonu o le tane galvanizing, ina ia faʻapipiʻi se vaega o le zinc layer i vaega uʻamea. O le lelei o le vevela-dip galvanizing o loʻo taoto i lona malosi malosi e tetee atu ai i le corrosion, faʻapipiʻi lelei ma le maʻaʻa o le uʻamea.

O le a le eseesega i le vau'amea u'amea fa'a'u'u u'ameama u'amea fa'amea malulu malulu?

E tusa ai ma le eseesega i le vau'amea fa'a'umea fa'amea vevelama malulu-galvanized uʻamea grating, lanu, mafiafia ma tau e masani ona iloga mai vaega e tolu.

u'amea pa'u uamea vevela ma malulu u'amea lanu eseesega:

Sei o tatou vaai muamua i le lanu o le pito i luga o le u'amea u'amea. E masani lava, o le lanu o le pa'u u'amea u'amea vevela e fai si susulu, lea e patino i hi siliva efuefu. Cold galvanizing e taʻua foi electroplating. O le lanu o le eletise e sili atu le pogisa ma le lanu e palapala ma paʻepaʻe.

Le eseesega i le va o le vevela-dip galvanizing ma le malulu galvanizing o uʻamea uʻamea:

Lona lua, va'ai i le mafiafia o le u'amea. O le aofaʻi o le zinc o loʻo faʻaaogaina i le uʻamea uʻamea vevela lautele e tusa ma le 70um, ae o le aofaʻi o le zinc faʻaaogaina i le uamea eletise e na o le 10 kalama.

Le eseesega tau i le va o le vevela-dip galvanizing ma le malulu galvanizing o u'amea u'amea:

Le tau o le lauteleu'amea fa'a'umea fa'amea vevelae maualuga atu nai lo le pa'u uamea uamea malulu.

pusi


Taimi meli: Iuni-30-2022