• falaoa0101

O le a le mafuaʻaga o le taʻutaʻua o le uʻamea uʻamea?

I tausaga talu ai nei, faatasi ai ma le faateleina o le manaoga mou'amea u'amea , o loʻo i ai le tele ma le tele o tagata gaosi oloa. O nisi o tagata gaosi oloa le mafaufau e mananao e faʻaaoga lenei avanoa e vave maua ai le maualuga o tupe mama, ae pei o le tala, aua le faanatinati. O le vave faʻateleina o le gaosiga o le a mautinoa lava le afaina ai o le lelei o oloa i se tulaga patino. Ina ia maua vave tupe, o nisi tagata o le a faaseseina tagata faatau i oloa leaga. O lea ina ia mafai ona faʻatau oloa faʻapipiʻi uʻamea lelei, e mafai e tagata faʻatau ona faʻatau e ala i le faʻailoaina o faʻailoga ma filifili nisi o tagata gaosiga faʻapolofesa ma le igoa lelei.

Lona lua, o loʻo i ai tulaga faʻatulagaina. O tulaga o le gaosiga o mea faufale o loʻo faʻamaonia manino i totonu o le atunuʻu. E mafai e tagata fa'atau ona fa'aoga tusi pasi ma nisi fa'ailoga e fua ai le lelei o oloa pe a fa'atau.

O le mea mulimuli o le mataʻituina lea o nisi faʻamatalaga o le oloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le oloa e vevela-dip galvanized, faʻalogo i le mafiafia ma le tutusa o le mea faʻapipiʻi o le oloa, ma pe i ai se leakage o le faʻapipiʻi. E iai fo'i pe talatala pe fai si lelei le faiga o so'oga uelo. Fua le mamao i le va o pa mafolafola ma le mamao i le va o faʻamau faʻamau. Tele tele pe la'ititi tele o le a a'afia ai le gafatia o le pa'u u'amea.

Uamea pa'u o se oloa u'amea ma se lattice sikuea, lea e aofia ai le tauaveina uamea mafolafola ma faalava faalava i se faiga koluse-faatulagaina i se mamao patino, ma se lattice sikuea ua uelo i le ogatotonu. O lenei ituaiga o oloa e masani lava ona faʻaaogaina mo le faʻalo le tumau o le fale i totonu o le fale faufale, o le taʻele o le apefai uʻamea, o le faʻapipiʻiina o le fausaga uʻamea, ma isi mea. uamea uamea ma uamea uamea.

I le avea ai o se mea faufale, o le lelei ou'amea u'amea oloa e le gata e fesoʻotaʻi ma le faʻalelei o le fale, ae faʻapea foʻi le fausaga ma le mautu o le fale. O le mea lea, pe a faʻatauina lenei ituaiga o oloa, e tatau ona e malamalama i le tulaga lelei o oloa ma filifili le gaosiga masani.

1. Translucent ma le maseesee

  O le faiga o le gaosiga ou'amea u'amea pa o loʻo faʻaleleia pea ma faʻaleleia atili, ma o lona faʻamalamalamaina o le moli ma le faʻaogaina o le anti-skid e lelei tele foi. E na o ituaiga eseese o pa uamea e iai fuafuaga eseese, ma e manaʻomia foʻi e tagata faʻaoga ona vaʻai i le eseesega i le va o oloa, ina ia mafai ai ona sili atu le fuafuaga, ma o oloa fuafuaina o le a sili atu ona faamalieina tagata.

2. Manaʻoga maualuga mo metotia faʻagasologa

   u'amea u'amea e maualuga mana'oga mo le gaosiga. Faʻapitoa, e mafai ona faʻaaogaina mo se taimi umi e aunoa ma ni faʻafitauli pe a uma ona faʻapipiʻi. E le gata i lea, o le faʻalauiloaina o le faʻaalia o le uʻamea uʻamea o loʻo faʻaleleia pea, ma e sili atu ma sili atu ona iloa e tagata faʻaoga. Ioe, o lana galuega e matua iloga foi, ma o le faʻapipiʻiina e faigofie ma vave, o lea e sili ona lauiloa.

3. Matagofie fuafuaga

   O lea la ua faaleleia le tulaga o le soifuaga o tagata, ma ua faaleleia foi o latou tofo. Pe a faʻapipiʻi uʻamea uʻamea, matou te faʻapipiʻiina foi le taua tele i foliga vaaia, aemaise lava pe a faʻapipiʻiina lelei pa puipui uʻamea, o le a sili atu ona manaia i mata. O se ituaiga foi lea o le fiafia i le olaga ma se faʻaaliga o tulaga lelei o oloa.

  pa uamea grating e mafai ona customized e tusa ai ma manaoga o tagata e faaaogāina

   O le tulaga o fale taʻitasi e eseese, ma o manaʻoga mo pa uʻamea uʻamea e eseese foi. E pei o u'amea u'amea, pa uamea grating e mafai foi ona gaosia i foliga eseese e tusa ai ma manaoga moni o tagata e faaaogāina. Ma o lona faʻapipiʻiina e masani lava ona faʻaaogaina le faʻamalosi, ina ia le faʻaleagaina e le foliga o le faʻailoga foliga, ma i le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻamaonia le lelei o le uelo. Ae ui i lea, pe a faʻapipiʻi, e tatau ona pulea le mamao ma le koluse, ma faia ni puipuiga pe a faʻapipiʻi. O oloa maualuga e mafai ona iai moli, ea, anti-skid, faʻafefeteina o le vevela ma faʻatinoga faʻamaonia i le taimi e tasi.

vevela-


Taimi meli: Sep-08-2022